Gamla Slätthultsvägen

I kvarteret Bulten kan vi erbjuda traditionella lokaler även för tyngre verksamhet. Höga portar, stor asfalterad gårdsyta skapar möjligheter för transporter med stora fordon. Strategiskt läge med goda kommunikationer, bra förbindelser både med väg 23 och centrala Älmhult.

Idag har vi hyresgäster som Älmhults Bil och Däck AB, stålindustri Stappert AB, Hårds Transport AB och Göinge Bil och Lastvagnar. I en lägre kontorsbyggnad ansluten till huvudbyggnaden finns Samhall.

Tornet industri och lager

I kvarteret Plåtslagaren har vi idag ett 20-tal lokaler i varierande storlek mellan 150 kvm och upp till 600 kvm, men storlek på lokal kan anpassas efter era behov och önskemål. Lokaler har varierande takhöjd och är i övrigt flexibla att anpassa efter verksamhetens behov. Genomgående bra tillgänglighet med stora portar. God tillgänglighet och kommunikation.
  
Idag finns en varierad verksamhet i området som Värends Miljö AB och Malizewsky Transport AB m fl.

Tornet butik och kontor

I kvarteret Plåtslagaren kan vi även erbjuda anpassningsbara lokaler eller butiksytor på mellan 12 kvm och 600 kvm. God exponering mot kunder och bra skyltmöjligheter om så behövs. Ett antal butiker som behöver extra utrymme och har även kallförråd på innergården. Bra tillgänglighet och goda parkeringsmöjligheter. Väldigt nära nya handelsområdet Haganäs.

Mekonomen, Älmhults fröhandel och Posten drar till sig kunder från hela Älmhult. Här hittar ni även Clean 4U.

Tornett kontorshotell

TORNETT är det moderna kontorshotellet i den växande orten Älmhult. Vi vänder oss till dig som behöver plats, arbetskamrater och närhet till några av södra Sveriges mest expansiva företag. Möjligen är du nystartad eller så är du en del av ett företag som söker etablering på nya orter. Vi tror att TORNETT är lämpligt för dig som arbetar inom media, design, IT eller någon annan tjänste- och konsultnäring.