Telefonväxel ur funktion!

Just nu går det inte att ringa till vår växel 0476-55420. Orsaken är en avgrävd fiberkabel som orsakar problem i sydvästra Sverige.                                   
 
Problemet beräknas vara åtgärdat cirka klockan 18.00. Vid akuta problem var vänlig ring vårt journummer 0470-468 51. 

Energispartips!

 Klicka gärna in på Allmännyttans energispartips för att se hur just du kan bidra till mindre elkonsumtion! http://www.allmannyttan.se/energispartips/tips/ eller för att se deras filmer http://www.allmannyttan.se/energispartips/film/

Data- och telekommunikationen fungerar nu.

Nu är vi åter igen (fredag 19 juli 14.00) kontaktbara, epost och telefoner fungerar nu. 

Tekniska problem med data- och telekommunikation

Just nu (sedan eftermiddagen 28:e juli) kan det vara svårt att komma i kontakt med oss både via epost och telefon. Vi arbetar för fullt med att lösa detta och hoppas att det ska vara löst inom kort. 

Ny gångbro vid stationen

I samarbete med Älmhults kommun ska Trafikverket bygga om Älmhults station till

en modern anläggning. Där de knyter ihop västra och östra sidan med en

gångbro. Arbetet kommer pågå mellan 24 augusti 2015-24 april 2016. För mer information, klicka här.

ÄBO flyttar in i Olivia

G0564240.jpgDu är nu välkommen till våra nya lokaler på Köpmangatan 27. VÄLKOMMEN!

Växande Älmhult flyttar in

Tornett hälsar en bekant hyresgäst välkommen: 'Växande Älmhult'. Flytten för deras del är avklarad och genomförd på promenadavstånd. Som hyresvärd ser vi bara föredelar med att ha ortens organisation för näringslivet inom våra väggar. Var skulle dom annars sitta om inte på ortens kontorshotell? Mera om Växande Älmhult kan du läsa här.

Olivia växer in i centrum

G05642401.jpgÄBO är mitt uppe i en intensiv fas med bl a två helt nya hus som uppförs i centrum av Älmhult. Bygget av Olivia har under en tid begränsat trafiken kring ljusfyren i centrala Älmhult. Nu är alla riktningar öppna igen och vi väntar spänt på den dagen när fastigheten är inflyttningsklar under september 2014. Olivia har ett unikt läge med ett bottenplan avsett för kommersiell verksmahet. ÄBO ser Olivia som en tydlig möjlighet för centrumhandeln utöver att erbjuda attraktiva lägenheter.