Lediga lokaler i kontorshotellet Tornett

Det finns lediga lokaler i olika stolekar i Kontorshotellet Tornett. Är du intresserad är du välkommen att kontakta Leif Johanson 073-849 59 40. 

Ny VD på plats

Styrelsen för Älmhults Näringsfastigheter har utsett Leif Johanson till VD fram till årsskiftet, 2019-12-31. Leif har under flera år varit verksam i Älmhultsbostäders styrelse. Han kommer att leda verksamheten enligt nuvarande planer och med oförändrat fokus.

Tillförordnad VD för Älmhults Näringsfastigheter AB

Vår nuvarande styrelseordförande Staffan Ferm tillträder som tillförordnad VD för Älmhults Näringsfastigheter (Änab). Han kommer att leda verksamheten enligt nuvarande planer / med oförändrat fokus till dess att en ny VD rekryterats. Staffan Ferm tar över rollen som tf. VD till följd av att Tore Vestergård den 23 januari avsattes och entledigades som VD för Änab med omedelbar verkan. Staffan Ferm är verksam som ordförande sedan 2015 och har ingått i Änabs styrelse sedan 2011.

Han har även mångårig erfarenhet som vd för Eltex of Sweden AB. Rekrytering av en ny vd har påbörjats.

 

 

VD avsatt med omedelbar verkan

Vår VD har i onsdags den 23 januari blivit avsatt och entledigad från sin tjänst med omedelbar verkan.

'Tilliten är borta, det handlar inte om några oegentligheter utan om arbetsmiljön överlag' säger Älmhultsbostäders Styrelseordförande Helen Bengtsson. Det är även Helen som svarar på eventuella frågor i ärendet. 

Energispartips!

 Klicka gärna in på Allmännyttans energispartips för att se hur just du kan bidra till mindre elkonsumtion! http://www.allmannyttan.se/energispartips/tips/ eller för att se deras filmer http://www.allmannyttan.se/energispartips/film/

Ny gångbro vid stationen

I samarbete med Älmhults kommun ska Trafikverket bygga om Älmhults station till

en modern anläggning. Där de knyter ihop västra och östra sidan med en

gångbro. Arbetet kommer pågå mellan 24 augusti 2015-24 april 2016. För mer information, klicka här.

ÄBO flyttar in i Olivia

G0564240.jpgDu är nu välkommen till våra nya lokaler på Köpmangatan 27. VÄLKOMMEN!

Växande Älmhult flyttar in

Tornett hälsar en bekant hyresgäst välkommen: 'Växande Älmhult'. Flytten för deras del är avklarad och genomförd på promenadavstånd. Som hyresvärd ser vi bara föredelar med att ha ortens organisation för näringslivet inom våra väggar. Var skulle dom annars sitta om inte på ortens kontorshotell? Mera om Växande Älmhult kan du läsa här.

Olivia växer in i centrum

G05642401.jpgÄBO är mitt uppe i en intensiv fas med bl a två helt nya hus som uppförs i centrum av Älmhult. Bygget av Olivia har under en tid begränsat trafiken kring ljusfyren i centrala Älmhult. Nu är alla riktningar öppna igen och vi väntar spänt på den dagen när fastigheten är inflyttningsklar under september 2014. Olivia har ett unikt läge med ett bottenplan avsett för kommersiell verksmahet. ÄBO ser Olivia som en tydlig möjlighet för centrumhandeln utöver att erbjuda attraktiva lägenheter.